SPŠ, SOŠ a SOU

Exkurze na Letiště Václava Havla

Číst dál: Exkurze na Letiště Václava Havla

Ve čtvrtek 9. dubna 2018 se zúčastnilo 40 žáků naší školy exkurze na Letiště Václava Havla v Praze.
Po důkladné bezpečnostní prohlídce na terminálu 3 si žáci prohlédli hangár F společnosti ČSA Technics, která zajišťuje opravy a revize letadel pro ČSA i další letecké společnosti.

Gastro Junior 2018

Číst dál: Gastro Junior 2018

Ve dnech 18. – 21. ledna 2018 se v Brně konalo mezinárodní mistrovství České republiky mladých gastronomů Gastro Junior 2018. Naše vystoupení na této prestižní soutěži bylo velmi úspěšné. Zúčastnili jsme se jako tým, ale i v individuálních soutěžích.

Úspěch na celostátní soutěži

Číst dál: Úspěch na celostátní soutěži

Studentka Vanesa Ježová UKS 1 se zúčastnila národního kola barmanské soutěže Calvados Nouvelle Vogue International Trophies 2018 v Praze v Hotelu Hilton.

Soutěž se skládala ze dvou částí.

Baristický kurz

Číst dál: Baristický kurz Ve dnech 20. - 21. února 2018 proběhl v restaurantu Pyramida Baristický kurz určený pro naše žáky. Kurzem provázel, tak jako již mnohokrát, lektor pan Michal Křížka.

Kurz byl rozdělen na část teoretickou a praktickou.

Kadeřnice na soutěži

Číst dál: Kadeřnice na soutěži

Dne 8. února 2018 jsme se zúčastnili celostátní soutěže s mezinárodní účastí Kalibr cup 2018 v Lanškrouně, letošní téma „Mystic Gothic“.

Na táto soutěži naši školu reprezentovala studentka 2. ročníku Natálie Poláková s modelkou Michaelou Vrbovou.

Logická soutěž 2017

Číst dál: Logická soutěž 2017

Také v letošním adventním čase proběhla tradiční a oblíbená logická soutěž – soutěž plná krátkých, zábavných i vtipných úloh zaměřených na logický úsudek, postřeh, nápad a rychlost. Ze základního kola postoupilo 17 nejlepších do finále, které se konalo v předvánočním týdnu.

Spolupracujeme

  • Goldware
  • Ammann
  • Halla
  • Progrestech
  • Eko Simko
  • Mesa parts
  • KBA-Grafitec
  • Rubena
  • Skoda
  • Dlnk
  • Farmet
  • Atas
  • FG Forrest
  • Houfek
  • Wikov

    Při poskytování informací nám pomáhají soubory cookie. Využíváním informací s jejich používáním souhlasíte. Informace